Lagedijk 29
5705 BX Helmond
tel.: 0492 - 792 494
info@a2bsecurity.nl

Politie kijkt live mee met uw camerabeelden

10-04-2013

Politie kijkt LIVE mee naar uw

camerabeelden !!!

Hoe werkt Live View?

Zodra A2B Security uw alarmsysteem heeft aangesloten op onze particuliere alarmcentrale, krijgt deze bij onraad via een (alarm)sensor een melding. Een beveiligingsmedewerker van de alarmcentrale kan de beelden dan ook zien en alle gegevens en de livebeelden snel doorschakelen naar de politiemeldkamer. Politiemedewerkers kunnen meteen de situatie inschatten. Hoe veel overvallers zijn er? Zijn er wapens aanwezig? Zijn er gewonden en moet er snel een ambulance komen? De politie kan ook vragen om (indien mogelijk) een camera om te draaien, in te zoomen of een andere (buiten)camera te activeren. Of om plattegronden en ander beeldmateriaal op het beeldscherm te zetten. De bediening van de camera gebeurt door de particuliere alarmcentrales; de politie kijkt mee via het beeldscherm van de beveiligingsmedewerker. Geen incident? Geen beeld!

Wat zijn de voordelen van Live View?

De politie en andere hulpdiensten hebben snel zicht op een situatie en kunnen sneller en slimmer reageren. MetLive View kan de politie bijvoorbeeld meteen zien of de overvallers nog in het pand zijn of daarbuiten. Dit vergroot de heterdaadkracht van de politie. Ook kan een particuliere alarmcentrale de status van een melding vooraf verifiŽren. Zo hoeft de politie minder vaak voor een nodeloos alarm uit te rukken. Live View werkt bovendien preventief. Op winkelruiten prijkt een Live View-sticker. Voor criminelen is meteen duidelijk dat de locatie is aangesloten op Live View.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons op 040-7870015

Of kijk op de wbsite van de politie http://www.politie.nl/onderwerpen/live-view.html

download de folder LIVE VIEW http://www.politie.nl/binaries/content/assets/politie/documenten-algemeen/onderwerpteksten/folders-en-downloads/liveviewnl-07.pdf