Lagedijk 29
5705 BX Helmond
tel.: 0492 - 792 494
info@a2bsecurity.nl

Referenties

 

Op deze pagina komen klanten aan het woord over hun ervaringen met A2B Security. Klanten uit allerlei branches, van verschillende grootte, vertellen waarom beveiliging voor hen belangrijk is. Ze vertellen tevens waarom zij voor A2B Security gekozen hebben en waarom u ook voor ons zou moeten kiezen.

Corsten/Walkro

Corsten is een dochteronderneming van de Walkro-groep en wij verzorgen de aanvoer van de grondstoffen, (stro, paarden- en pluimveemest) voor de productiebedrijven. Daarnaast zijn wij actief in de handel van stro en hooi. Onlangs hebben wij door A2B Security camera´s laten plaatsen om overzicht te houden wat er op en rond het terrein allemaal gebeurt. Daarnaast is ook de beveiliging via hen geregeld waardoor wij maar één aanspreekpunt hebben. Wij zijn zeer te spreken over de manier waarop wij door A2B benaderd zijn. Men werkt met vriendelijk en kundig personeel en het bedrijf biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij zullen daarom niet twijfelen om hen elders aan te bevelen.

"Aldus Harold Kraaijvanger"   Bedrijfsdirecteur bij de Corsten Groep te Mariahout

 

 

Gemeente Geldrop Mierlo

Gemeente Geldrop/Mierlo heeft gekozen voor een camerasysteem t.b.v. de beveiliging van het buitenterrein van sportcomplex de Weijer in Mierlo. Het camerasysteem is onlangs door de beheerders van het sportcomplex in gebruik genomen, het systeem voldoet volledig aan de gestelde eisen en vooral de beelden in het donker zijn boven verwachting

Aldus de beheerder van de sporthal.